Stvarno Važna Kartica

Nešto stvarno važno stiže u Obrenovac, Novi Pazar, Kruševac, Sremsku Mitrovicu i Leskovac.

Šta je Stvarno važna kartica?

Stvarno važna kartica predstavlja program lojalnosti koji sprovodi Fondacija Ana i Vlade Divac sa ciljem da udruži sve građane, organizacije, preduzetnike i lokalnu samoupravu za poboljšanje života u lokalnoj zajednici

Kupovinom u prodavnicama koji su deo Stvarno važnog tima svi koji imaju Stvarno važnu karticu ostvariće popust na sve obeležene proizvode.

Kako funkcioniše Stvarno važna kartica?

Biznisi u vašoj zajednici koje su deo Stvarno važnog tima, pored toga što će dati popust svim korisnicima Stvarno važne kartice, određeni deo sredstava preusmeriće u Fond za zajednicu – iz koga će se finansirati ideje i inicijative po vašem izboru!

Sve što treba da učinite jeste da se registrujete na sajtu stvarnovazna.rs, preuzmete karticu u jednoj od lokalnih prodavnica Stvarno važnog tima i tamo obavljate svoju kupovinu kako bi vaš Fond bio što veći.

Vi kupujete jeftinije – prodavnice doniraju – zajedno odlučujete!

Projekat uvođenja  Stvarno važne kartice realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac u okviru Projekta za unapređenje okvira za davanje koji finansira USAID, a realizuje Koalicija za dobročnistvo, koju predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno je čine Trag fondacija, Catalyst Balkans, SMART Kolektiv, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije. Stvarno važna kartica razvijena je u partnerstvu sa Odorheju Sekujesk Community Fondacijom iz Rumunije po uzoru na SOLCARD karticu lokalne zajednice koju je ova fondacija razvila.